Voorstelling

Bvba Van der Cruyssen - Van de Sompel - OosterzeleDe dierenartspraktijk van Johan Van der Cruyssen en Greta Van De Sompel in Oosterzele is de voortzetting van de praktijk die dokter Prosper Van der Cruyssen hield van 1963 tot 2001.
In de jaren 60 was er vooral behoefte aan bekwame dierenartsen voor de verzorging en begeleiding van nutsdieren zoals runderen, varkens en paarden.

Toch had hij ook een specifieke interesse voor de duivengeneeskunde die aangewakkerd was door de duivenliefhebbershobby van zijn vader. Ook de geneeskunde van gezelschapsdieren heeft hem steeds geboeid.

De appel valt niet ver van de boom: de zoon volgt de vader op. Maar de tijden zijn wel veranderd. Tegenwoordig houden veel meer mensen huisdieren die zorg behoeven, en zijn de nutsdieren in de minderheid in de praktijk.

In de praktijk worden vooral gezelschapsdieren zoals honden,katten en kleine knaagdieren behandeld. Daarnaast heeft dokter Van der Cruyssen zich gespecialiseerd in de gevederde dieren: sport- en sierduiven, papegaaien,parkieten,kanaries, roofvogels en pluimvee.

Echtgenote dokter Greta Van De Sompel heeft een tamelijk uniek specialisme: zij behandelt alle soorten vissen maar voornamelijk koikarpers. Ze is gecertificeerd dierenarts van waterdieren. CertAqV .

Beide artsen studeerden in 1990 af aan de faculteit diergeneeskunde te Gent.


Rechtsvorm : BVBA Van der Cruyssen - Van de Sompel
Ondernemingnummer : BE 0860662687

Twee zaakvoerders :
Johan van der Cruyssen ingeschreven bij de orde der dierenartsen onder nummer N 2546
Greta Van de Sompel ingeschreven bij de orde der dierenartsen onder nummer N 2547

Een nieuwe dierenartse is bij het team gekomen Sarah Roberts orde nummer N 5755

Maatschappelijke zetel: Geraardsbergse steenweg 130 9860 Oosterzele
Tel: 09 362 56 37
E-mail: Johan.van.der.cruyssen@telenet.be

Dierenartsen dienen zich te houden aan de code der plichtenleer terug te vinden op www.ordederdierenartsen.be

Back to Top